route 3 6

Kies de gemakkelijke weg

een bestaand Alfabetboek in uw huisstijl


Wel een eigen Alfabetboek voor uw organisatie, medewerkers en klanten, maar niet zelf schrijven? Dat kan. Kies voor de gemakkelijke weg. Hoe het werkt? Eigenlijk heel eenvoudig: bekijk de bestaande Alfabetboeken, geschreven door experts, en selecteer een boek dat inhoudelijk aansluit op uw wensen, doelen en visie. Samen zorgen wij voor de juiste ‘look and feel’, zodat uw eigen Alfabetboek goed aansluit op uw huisstijl. De gemakkelijke weg: snel, goedkoop, aantrekkelijk en professioneel.

De Staffing Groep

Als één van de grootste detacheerders van Nederland heeft De Staffing Groep Het Freelancersalfabet van de boekenplank gekozen als cadeau voor hun relaties. Het boek is door ons op maat gemaakt met het logo van de opdrachtgever, een andere inleiding en een afsluitende tekst op de achterzijde.

Theo Bos Coaching en HR Advies

Als cadeau voor bestaande relaties en potentiële klanten heeft 'Theo Bos Coaching en HR Advies' Het Coachingsalfabet van de boekenplank uitgekozen. Het eBook is door ons voorzien van het logo en een door de opdrachtgever geschreven voorwoord. Dit alles was binnen 2 dagen gerealiseerd.

Innoleer

Innoleer wilde als startende onderneming een originele en passende incentive bieden aan de eerste honderd deelnemers aan een verkennend marktonderzoek op het gebied van leren en ontwikkelen. Dit uiteraard tegen een aantrekkelijke inkoopsprijs, want het starten van een onderneming kost immers al meer dan genoeg. In deze bood het eBook Het Talentalfabet uitkomst. Het eBook werd binnen een dag na ontvangst van de vraag aan de opdrachtgever uitgeleverd.

Turien & Co Assuradeuren

Turien & Co Assuradeuren zocht naar een onderscheidende manier om een mailing over de risico's van werkstress onder de aandacht te brengen bij hun zakelijke klanten. Hiervoor kwamen zij uit bij De Alfabetboeken. Inmiddels zijn in totaal 800 eBooks van Het Werkstressalfabet en Het Bevlogenheidsalfabet aan de zakelijke relaties van Turien & Co uitgeleverd. Dit in de vorm van custom made eBooks met het logo van de opdrachtgever en daarnaast bij iedere titel ook nog eens een eigen voorwoord.

Meer dan een boek

Uw eigen boek op basis van een bestaande titel uit de reeks Alfabetboeken: dé manier om snel en goed een professioneel visitekaartje te realiseren. Organisaties zetten het boek in voor relatiemanagement, geschenk voor de feestdagen, incentive tijdens een medewerkerstevredenheidsonderzoek en/of acquisitie. Uw eigen Alfabetboek is:

Een mooi geschenk voor uw medewerkers
Een ‘tool’ voor acquisitie
De perfecte inhoudelijke profilering van uw organisatie
Een kwalitatief cadeau om mee te geven aan bezoekers van uw symposium of congres
Een inhoudelijk welkomstcadeau voor nieuwe klanten
Het perfecte premium voor uw direct mail (eBook)
Kwalitatieve content voor een interessante prijs met een korte levertijd

Kies de gemakkelijke weg en ontdek de mogelijkheden

In 6 stappen naar uw ‘eigen’ Alfabetboek

Hoe werkt het

Samen met uw collega’s concentreert u zich op het kiezen van uw toekomstige Alfabetboek. Onze gehele boekenplank staat tot uw beschikking. Vervolgens gaat het wel heel gemakkelijk: bestaande inhoud krijgt een nieuwe vorm. In 5 kleine stappen bereikt u de top.

 

Idee

U heeft een idee: u wilt een bestaand Alfabetboek inzetten voor uw externe of interne communicatie, als cadeau geven aan uw relaties of als incentive voor uw medewerkers inzetten bij bijvoorbeeld een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Tijdens een brainstormsessie wordt steeds duidelijker wat u met uw boek wilt bereiken. U kiest uw toekomstige Alfabetboek van de plank: vanaf nu gaat het bijna vanzelf.

Team

Uw team wordt samengesteld: wie gaat de inleiding en het slotwoord op de achterkant schrijven of laat u dit als ghostwriter schrijven door De Alfabetboeken. Ook wordt duidelijk wie u vanuit De Alfabetboeken gaat begeleiden gedurende het proces.

Schrijven

De inleiding en de tekst voor de achterkant worden geschreven. Vanuit De Alfabetboeken krijgt u advies en praktische tips (lichte redactie). Indien gewenst schrijven wij deze teksten voor u. Maar pas op: het wordt voor u nu wel heel gemakkelijk gemaakt.

Leveren

Na verwerking van de door u gewenste teksten en het invoegen van het logo van uw organisatie op de omslag van het boek zorgen wij voor een snelle verwerking. Ga bijvoorbeeld bij een eBook uit van een levertijd van maximaal 2 werkdagen.

Communiceren

Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen kunt u ons inschakelen voor de communicatie rond uw boek. Van praktisch advies op het gebied van acquisitie en relatiemanagement tot en met het organiseren van een event of de inzet van gamification.

Snelkooksessie

Een uur volledig anders kijken naar de mogelijkheden van een uniek Alfabetboek voor uw onderneming? Neem dan contact op voor een snelkooksessie.

Stuur een mail

snelkooksessie
×

Log in