color bg

Het Werkstressalfabet

Boek

eBook

€3,95

Het Werkstressalfabet

Beroepsziekte nummer 1 is het. Toch heeft de een veel meer last van werkstress dan de ander. Het Werkstressalfabet laat zien hoe dat kan en wat je tegen de stress bij jezelf of je werknemer kunt doen. Adviezen rechtstreeks uit de praktijk.

Weinig dingen zo ongezond als stress. Heel veel mensen hebben er op het werk mee te kampen, met alle psychische en niet zelden ook lichamelijke problemen tot gevolg. Meer dan vervelend voor de 'patiënten', lastig voor hun werkgevers en HR-adviseurs, nadelig voor de overheid, die een fortuin kwijt is aan de kosten die ermee gepaard gaan. 

Argumenten genoeg om het verschijnsel uit te diepen aan de hand van in de praktijk opgedane inzichten. Vijf auteurs vertellen vanuit hun eigen expertise over de aspecten van werkstress. Welke persoonseigenschappen spelen een rol? Welke vaardigheden kunnen je weerstand tegen stress vergroten en welke rol speelt de bedrijfscultuur en het management? Het Werkstressalfabet is laat zien hoe waardevol het kan zijn om een complex probleem van meerdere kanten te belichten. 

×

Log in