boekenkast

Het Talentalfabet

Boek

eBook

€3,95

Het Talentalfabet

Talent is overal te vinden. Maar hoe herken je talent? Hoe haal je alles uit talent? Hoe ga je met talent om? Dat zijn vragen die beantwoord worden in het boek Het Talentalfabet. Inzichten van A tot Z.

Alweer een boek over talent? Ja. Maar een heel ander dan u misschien al hebt gelezen of doorgebladerd en terzijde gelegd. Dit boek heeft niet de pretentie een gebruiksaanwijzing te zijn voor hoe je met talent dient om te gaan. Geen dorre aaneenschakeling van theoretische beschrijvingen van processen, maar een boek dat inzichten biedt. Inzichten die helpen om optimaal gebruik te maken van talenten, om talenten te ontdekken en om talenten tot bloei te laten komen.

In 26 korte hoofdstukken, van A tot en met Z, nemen de auteurs evenzovele handschoenen op. Op een heel gevarieerde manier, maar steeds vanuit de overtuiging dat talent de ruimte moet krijgen die het verdient. Daarover gaat het in dit boek: heel praktisch en heel simpel. Geen hoogdravende verhandelingen, maar gewoon recht uit het hart. Heilige huisjes worden daarbij niet gespaard.

×

Log in