boekenkast

Het Sollicitatiealfabet

Boek

eBook

€3,95

Het Sollicitatiealfabet

Knikkende knietjes, klamme handjes. Solliciteren is voor menigeen een forse uitdaging. Maar ook voor de manager aan de andere kant van de tafel is het niet gemakkelijk. Die moet voorbij de eerste indruk kijken. Dit boek geeft inzicht over beide zijdes en biedt een blik in de toekomst.

Solliciteren! Er zijn boekenkasten vol geschreven over wat je allemaal kan en vooral moet doen als werkgever en werkzoekende. Wat kan dit boek daaraan toevoegen? Het Sollicitatiealfabet is geen droge opsomming van theorieën, maar biedt inspiratie en praktische handvatten aan hen die werk zoeken of bieden.

In 26 korte hoofdstukken van A tot en met Z nemen de auteurs, vanuit diverse professionele rollen en brede ervaring, de lezer mee in het proces van solliciteren. Hierbij wordt niet alleen geschreven over het heden maar wordt ook naar de toekomst gekeken. Een toekomst waarbij in toenemende mate een beroep wordt gedaan op het aanpassingsvermogen van werkgever en werknemer.

De succesvolle organisatie van nu en de toekomst kijkt verder dan het functieprofiel en creëert ruimte voor talent(ontwikkeling). Dit begint met de selectie aan de poort, bij de sollicitatie.

×

Log in