color bg

Het Ondernemersalfabet

Boek

eBook

€3,95

Het Ondernemersalfabet

 

Een ondernemer is iemand die zonder valscherm van een klif springt en onderweg naar beneden voor zichzelf een vliegtuig bouwt.

-Reid Hoffman

Ondernemen, ja leuk! Eigen baas zijn, je eigen tijd bepalen, jij maakt de dienst uit. Het pad van ondernemen kent veel prettige bijkomstigheden. Het is echter ook een vak. Gaandeweg merk je dat het ondernemers-pad ook geplaveid is met onderwerpen die helemaal niet zo tot je verbeelding spreken. Personeel, belastingen, boekhouding - om er maar eens een paar te noemen. Van die dingen waar je eigenlijk niet zo over had nagedacht en waar boekwerken aan regels bij horen. Regels waarvan bijvoorbeeld de overheid vindt dat je die behoort te weten en waaraan je je moet houden. Je ben immers bewust in het ondernemersbootje gestapt. Onwetendheid of ‘doen alsof het er niet is’ kan veel geld kosten.

Om hulp te bieden in diverse vraagstukken is er in Het Ondernemersalfabet ingezoomd op 25 onderwerpen. Onderwerpen die meer inzicht geven op het gebied van bijvoorbeeld belastingen, sales en arbeidsrecht. Maar onderwerpen die zijn bedoeld om jou als ondernemer te motiveren en uit te dagen. Niets is zo leuk als je eigen onderneming te runnen. Doe wat je graag wilt doen, wees niet bang en zorg dat je een weloverwogen keuze maakt. Dat willen wij – bevlogen ondernemers - graag overbrengen in Het Ondernemersalfabet.

May your choices reflect your hopes, not your fears.

-Nelson Mandela

×

Log in