color bg

Het Leiderschapsalfabet

Boek

eBook

€3,95

Het Leiderschapsalfabet

Volg de leider. Maar wie is dat eigenlijk? En wat is er voor nodig om een goede leider te zijn? In Het Leiderschapsalfabet passeren die vragen de revue, net als een mêlee aan inzichten over het begrip leiderschap.

Wie een goede leider wil zijn moet niet alleen kennis van anderen tot zich nemen, maar ook leren deze kennis toe te passen in de meest uiteenlopende scenario’s. Daarom is Het Leiderschapsalfabet geen theoretische verhandeling met pasklare oplossingen, maar een boek met toegankelijke aanjagers die de lezer aanzetten tot reflectie en ontplooiing van eigen ideeën.

De 26 hoofdstukken benadrukken de grote diversiteit van het begrip leiderschap en laten zien dat het prototype leider niet bestaat. Moderne leiders zijn mensen van vlees en bloed die hun emoties en twijfels niet proberen te verbergen, maar de toegevoegde waarde zien van een leidinggevende die met beide benen op de grond staat. 

Of u nu een doorgewinterde leidinggevende bent of een starter met ambitie, Het Leiderschapsalfabet biedt inspiratie aan een ieder die bereid is zelf zijn toekomst vorm te geven. 

Leadership is a way of thinking, a way of acting and, most importantly, a way of communicating. (Simon Sinek)

×

Log in