Webpag KSA

Het Kleintje Schoolalfabet

Boek

€17,95
Het KLEINTJE Schoolalfabet

eBook

€6,95
Het KLEINTJE Schoolalfabet eBook

Het KLEINTJE Schoolalfabet

verbinding, inspiratie, co-creatie, uitgeverij, boeken, webshop, kantelingsalfabet, bookshop, eBook, uitgever, auteurs,Volwassenen praten er al heel lang en vaak over, maar wie weet het best wat goed is voor de kinderen die iedere dag naar school gaan? Juist, de kinderen zelf! In dit unieke Alfabetboek krijgen 60 jonge meemakers uit het hele land, in de leeftijd van 9 tot 13 jaar, het podium. Zij delen hun ontroerende, grappige, boeiende en bovenal waardevolle verhalen over school en onderwijs in de vorm van verhalen en tekeningen. Van rekenen tot thuisonderwijs, van dyslexie tot juf & meester, van huiswerk tot pesten. Alles wat volgens deze jonge ‘deskundigen’ op school gebeurt, wordt besproken in dit boek. En als toegift delen meer dan 20 bekende Nederlanders hun antwoord op vragen over school, die zijn gesteld door de jonge meemakers. Lees en beleef het onderwijs van nu, door de ogen van de kinderen van nu. Het KLEINTJE Schoolalfabet is 240 bladzijden van A tot Z het meest complete en inspirerende kinderboek over school van 2017.  

Het goede doel

Logo Stichting Lezen en SchrijvenDe Alfabetboeken steunt met Het KLEINTJE Schoolalfabet met veel plezier het goede doel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat lezen en schrijven in Nederland wordt bevorderd en hier kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen. Omdat de Stichting Lezen en Schrijven op dit gebied zeer actief is, hebben wij besloten van ieder verkocht boek via de boekhandel en de partnerinkomsten vijf procent te doneren aan dit goede doel. En wanneer het exemplaar van Het KLEINTJE Schoolalfabet wordt aangeschaft in de bookshop van De Alfabetboeken doneren wij zelfs 10 procent. Klik hier om te bestellen in onze bookshop en steun het goede doel.

Vragen?

Heb je als ouder, jonge meemaker of bibliotheek, school of boekhandel een vraag over het boek of wil je een event organiseren? Neem dan contact met ons op via . Bellen kan natuurlijk ook Richard (06 55347562) of Pieter (06 53888580). Het KLEINTJE Schoolalfabet is overigens ook aanwezig op Facebook met een eigen pagina. Vanaf het moment van verschijnen van het boek gebruiken wij op Twitter #HKSA bij alle meldingen rondom het boek.

Wij wensen iedereen veel lees- en kijkplezier,

Het team van Het KLEINTJE Schoolalfabet

Richard van der Lee, Diana Beijer, Pieter Taffijn en Milou van Rijn

 

 

 

 

 

 

 

 

×

Log in