color bg

Het Inspiratiealfabet voor ZP'ers

Boek

€12,50
Het Inspiratiealfabet voor ZP'ers

eBook

€4,95

Het Inspiratiealfabet voor ZP'ers

'Zodra je je realiseert dat zzp-en een marathon is en geen honderd meter sprint, kun je beter met je beschikbare energie (en financiële middelen) omgaan. Dat het een marathon is, betekent overigens niet dat je geen hindernissen zult tegenkomen.'

Als Zelfstandig Professional doe je wat je moet doen, om te kunnen doen wat je wilt doen. En voor die momenten dat je tegenwind hebt, je focus niet scherp krijgt of gewoon de bevestiging wilt krijgen dat je goed bezig bent, heeft ondernemer en ZP-specialist Wouter ter Reehorst Het Inspiratiealfabet voor Zelfstandig Professionals, geschreven. 

Aan de hand van zesentwintig letters plus 1 bonushoofdstuk, getiteld ‘Het enige wat er echt toe doet’, krijg je als Zelfstandig Professional de inspiratie om door te gaan, vol te houden en jezelf telkens weer op te laden voor de volgende dag. Want of je nu alleen of samen met anderen opdrachten binnenhaalt, uitvoert en – niet onbelangrijk – factureert, niets is geruststellender dan te zien dat anderen ervaren en herkennen wat jij ook meemaakt. Zeker als je dan leest hoe anderen omgaan met de uitdagingen waar jij als Zelfstandig Professional ongetwijfeld ook mee wordt geconfronteerd.

×

Log in