color bg

Het Freelancersalfabet

Boek

€11,50
Het Freelancersalfabet

eBook

€3,95

Het Freelancersalfabet

De freelancer heeft de toekomst. Steeds meer freelancers spelen een steeds beslissender rol binnen bedrijven en hebben een steeds grotere impact op de economie. Een uitgebreide kennismaking met de wereld van de freelancer.

Het leger van freelancers rukt op. Ze zijn flexibel en weten waarover ze het hebben en zijn mede daardoor in toenemende mate gewilde krachten binnen bedrijven. Freelancers zijn ondernemende mensen, die niet zelden aan de basis staan van vloeibare samenwerkingsverbanden die leiden tot verandering en innovatie.

In Het Freelancersalfabet worden de huidige en toekomstige freelancers en opdrachtgevers meegenomen in de wereld van de ondernemende freelancer.  In 26 hoofdstukken vanuit de praktijk geschreven, door auteurs die allemaal vanuit diverse expertises als ondernemer actief zijn.

De inhoud is gevarieerd: informatie, tips en vergezichten wisselen elkaar af. Elk hoofdstuk biedt direct toepasbare handreikingen die je als lezer helpen een succesvol freelancer te worden. Het alfabet zal je tevens inspireren en uiteindelijk meenemen naar de belangrijkste conclusie van dit boek, namelijk:

De freelancer heeft de toekomst!

×

Log in