verbinding works

Ons platform Inverbinding.works

You'll never walk alone

 

Verandering begint met delen

verbinding, inspiratie, co-creatie, uitgeverij, boeken, webshop, kantelingsalfabet, bookshop, eBook, uitgever, auteurs,In 2016 heeft De Alfabetboeken het inspiratieplatform InVerbinding.works overgenomen. De belangrijkste content wordt gevormd door blogs over thema's als organiseren, leiderschap, talentontwikkeling, persoonlijke groei, ondernemerschap en leren & onderwijs. Thema's waar de toekomstgerichte organisatie en professional dagelijkse mee te maken heeft. En dit alles vanuit het motto van InVerbinding.work: verandering begint met delen

Drukbezocht

Maandelijks wordt het inspiratieplatform bezocht door meer dan 10.000 unieke bezoekers die gezamenlijk meer dan 100.000 pagina's raadplegen en dit alles groeit snel door. We delen onze content via diverse social media kanalen met direct meer dan 40.000 volgers.

Mooie wisselwerking

Het inspiratieplatform InVerbinding.works heeft een groeiend bereik. Via dit platform worden De Alfabetboeken onder de aandacht gebracht. Preview hoofdstukken worden gedeeld en er zijn mogelijkheden om gericht te adverteren. Daarnaast is het een platform om zowel inspiratie op te doen als anderen te inspireren. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van InVerbinding.works op bijvoorbeeld het gebied van advertenties? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u tijdens een kop koffie of thee.

 

×

Log in